CAT
ES
EN
FR
LA ROBA
Ens agrada fer peces de roba diferents, pensada una a una, slow.. La comoditat, la qualitat i la sostenibilitat és el nostre objectiu intrínsec. Les peces de roba que fem són simples però ben pensades i suporten bé la crescuda de la mainada i els efectes del guanyar i perdre pes. Vàrem començar dissenyant roba per a la mainada i ara també estem fent peces de roba per a tota la família, doncs així ens ho ha anat demanant la nostra gent.


PANTALONS
Llargs o curts, son l'emblema del nostre taller. Son còmodes, lleugers, pràctics, ideals per portar-los tot l'any. Ben grans i amples queden bé a tothom i a l'estiu poden pujar-se per sota el genoll i convertir-los en pirates, cosa que també funciona quan els nens creixen.


FALDILLES
De diferents teixits i mides, son peces úniques pensades per dur-les soles o sobre de pantalons o mitges. Son originals i serveixen per trencar la sobrietat d'un look de samarreta i malles sense gràcia.


VESTITS
Per les mes presumides vestits de totes mides! Son vestits de punt de cotó o de llana, pensats per anar fresquetes a l'estiu o ben calentetes a l'hivern sobre la roba. Tenen una amplada que sol permetre re-utilitzar la peça de roba com a samarreta la següent temporada quan la mainada creix.


SAMARRETES I JERSEIS
Fem samarretes sense mànigues de tots colors pensades per a l'estiu, o per a l'hivern poder dur-les sobre d'altres samarretes d'abrigar i anar ben bonics i boniques.


CAPES I BARRETS
També fem capes de punt apelfat i de llana per als més petits, i jerseis de punt amb caputxa per als grans.


lavado
RENTAT A MÀQUINA
blanqueador
US DE BLANQUEJADORS
secado
APTE SECADORES
plancha
APTE PLANXAT
fair coin
acceptem moneda social
Nº: COOP1168

Per encàrrecs o informació podeu trucar al 669 987 550
També podeu omplir el següent formulari o enviar-nos un E-mail al correu electrònic: info@slowcoto.com
Nom
Mail
Telèfon
Missatge
SEGUEIX-NOS
facebooktwitterinstagramblogger
© 2016 Slow coto. All Rights Reserved - CREDITS